Om Marit

«Jeg lager vinduer der det en gang var vegger»

Nei, jeg prøver meg ikke som snekker, jeg holder meg til penn og papir – og tale.

Vinduene jeg forsøker å lage er for å gi et nytt utsyn på gamle praksiser, for å bidra til et nytt blikk på det som har blitt opplest og vedtatt som sannheter, og med det bidra til å finne bedre måter å kommunisere på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg skriver fordi jeg har noe på hjertet, fordi noe av den kunnskapen jeg har ervervet meg gjennom utdanning og erfaring kan være nyttig for andre og, ikke minst, fordi noen historier er for underholdende til ikke å deles.

Målet mitt er at min lek med ord skal tilføre leserne mine noe. At ordene gir deg noe å reflektere over, at de fører til at du ser, om så for en stakket stund, personer, hendelser, omstendigheter i et nytt lys eller at de inspirerer deg til handling – stort eller smått. 

Jeg debuterte med boken Betingelsesløst i 2010, utgitt på eget forlag. I 2020 kom Skrivetips for studenter, utgitt på Cappelen Damm Akademisk.

Marit har master (og bachelor) i retorikk fra Universitetet i Oslo, samt studier i kultur- og samfunnspsykologi, ledelse og coaching
– i tillegg til grunnmedisin, naturmedisin, hesteassistert psykoterapi & -læring.

Hun har jobbet i ulike roller innen administrasjon, og som terapeut, coach, gründer, leder, selvstendig næringsdrivende & miljøarbeider i akuttpsykiatrien.