LES MER
endrer verden

en ponnihistorie av gangen

Det handler ikke om ponnier, det handler om deg. Om hvordan du har det. Om hvordan du kan ha det. Om hvordan du kommuniserer. Om hvordan du kan kommunisere. Ponniene er med for å bringe det hele litt fluff & stil. 

 

 

Ønsker du å booke et foredrag? 

KONTAKT

 

 

JEG ÅPNER STALLDØRA

Tiden med hest har gitt meg uvurderlige erfaringer. Erfaringer som har kommet til nytte i alle aspekter i livet. Hvem skulle tro at en araber skulle lære meg å kommunisere tydeligere? Hvem skulle tro at en av verdens raskeste travhester skulle lære meg om verdien av å ta det med ro? Hvem skulle tro at en liten ponni skulle lære meg om kjærlighet og om å gi slipp? All læringen foregikk mens de bare var hester og gjorde sine hesteting. Det handler om å være oppmerksom på signalene fra dem og bruke de til å kalibrere sitt eget kompass. Jeg gir deg et innblikk i hvordan man kan utvide sitt eget verdensbilde ved å ta en kikk inn i stallen. 

En unnskyldning for å stikke av?

Er tiden vi tilbringer i stallen en flukt fra virkeligheten eller er en investering i livskvalitet? Et foredrag om samspill og forståelse – med oss selv, hester og omverdenen.

Hvor godt kjenner du fordommene dine?

Er vår evne til å bedømme andre til å stole på? Hvordan kan oppfatningen vi har om andre påvirke våre valg? Hvordan kan ditt verdensbilde forandre seg i møte med en ponni? Et foredrag om forhåndsdømming og verdensforståelse.​

Kommer

Livet er som en ungarsk post

En avansert øvelse hvor du må holde styr på mer enn en ting av gangen. Er det mulig å manøvrere uten å falle av eller at alle oppgavene løper ut med deg?